Sipariş iptali

Buradasınız:
Tahmini okuma süresi: 1 dk

Verdiğin siparişle ilgili sorun yaşıyorsan, Anlaşmazlıklar kısmından bize ulaşabilirsin. Anlaşmazlıklar altında hem alıcı hem de freelancer tarafı, şeffaflık ve tarafsızlık ilkemiz gereği siparişle ilgili yaptığımız konuşmaları ve tarafımızca uygulanan yaptırımları görebiliyor. 

Anlaşmazlıklar kısmına ulaşmak için;

1 – Anasayfadaki sol menüden Anlaşmazlıklar sekmesine tıkla

2- Anlaşmazlık Oluştur butonuna tıklayın

Hangi durumlarda sipariş iptal edilir?

Tarafların şu durumlarda sipariş iptal etme hakkı olur;
1- Freelancer’ın teklifte belirttiği zamanda siparişi teslim edememesi,
2- Freelancer’ın sipariş sürecinde geri dönüş sağlamaması
3- Freelancer ile sipariş iptalinde hemfikir olunması

4- Alıcının sipariş sürecinde geri dönüş sağlamaması

5- Alıcının yorum ve puanlamayı öne sürerek ekstra hizmet taleplerinde bulunması
6- Freelancer’ın talep edilen hizmeti etik bulmaması

İptal talebin bu maddelerin dışında olup yine de iptal talebinde bulunduğun takdirde karşı tarafa iptal talebinin onaylanıp onaylanılmadığı sorulur. Freelancer seninle aynı fikirde olmadığını söylerse verilen hizmet Uzmanlarindan.com editörlerince gözden geçirilerek karara bağlanır. Bu karar, siparişin revize edilerek son haline getirilmesi ve onaylanması da olabilirken, ücretin tam veya kısmi iadesi de olabilir.

Siparişinle ilgili sorun yaşıyorsan ya da aldığın hizmetten memnun kalmadıysan, sorunlu olduğunu belirttiğin bölümlerin ekran görüntülerini, madde madde gerekçe sıraladığın bir listeyle destekleyerek Çözüm Merkezi’ne iletebilirsin. İade politikası ile ilgili, onaylanan siparişlerin ödemesinin anında freelancera aktarıldığını ve sipariş sürecinin sonlandığını hatırlatmak istiyoruz. Bu doğrultuda sipariş onayı sonrasında ilgili iade işleminin gerçekleştirilmesi talebini direkt olarak hizmeti sağlayıcı olan freelancer’a iletmeni öneriyoruz.

İade politikası ile ilgili, onaylanan siparişlerin ödemesinin anında freelancera aktarıldığını ve sipariş sürecinin sonlandığını hatırlatmak istiyoruz.

Aklına takılan konular olursa bize her zaman destek merkezimiz üzerinden ulaşabilirsin. 

Bu makale yardımcı oldu mu?
Beğenmedim 0
Görüntüleme: 19

Diğer Yardım Konuları

Önceki: Yorum ve puanlama
Sonraki: Teklifleri değerlendirmek

Başlamaya hazır mısın

Uzmanlarindan.com yetenekli freelancer'ların kendilerine uygun işletmeler ve girişimlerle buluştuğu, topluluk mantığıyla ​i​şleyen ​​özgürlükçü bir çalışma platformudur.